Vegvisir – v. Rolf Jensen

Børnemeditation

Børn meditation

Snarest muligt vil jeg ligge tre korte danske børnemeditationer ud på YouTube, hvor jeg giver børn muligheden for at lære en basal meditation. I et længere perspektiv vil jeg gøre det muligt at købe længere guidede meditationer både for voksne og børn. Dette vil blive her gennem hjemmesiden for en beskeden betaling.

Hvorfor bruge meditation til børn?

I en verden af ​​mange sanseindtryk, skole, familie og internt pres, har vores børn brug for meditation lige så meget som voksne. Meditation hjælper børn med at udvikle fokus, håndtere deres egne følelser samt lærer dem både en indre og ydre opmærksomhed. Det giver dem en følelse af at være i balance, og derved gøre dem mere modstandsdygtige.

Meditation hos voksne handler ofte om at vende sanserne indad. Hos børn er det først og fremmest vigtigt at lære dem bevidst og fokuseret at udforske deres sanser før de kan vende dem ind ad igen.

Når børn får en fornemmelse om hvordan de kan bruge meditation i deres hverdag, giver det dem muligheden for at føle sig sikre, fokuserede og glade.  Ud over det hjælper det børnene til bedre at forstå dem selv og deres behov.

Børnemeditation og det åndelige

Børn især er mere modtagelige og åbne for det åndelige end voksne. Og voksne der mediterer, ved hvor meget overskud det giver dem. Så selvfølgelig vil børn få meget ud af åndelig meditation. Ønsker du at introducere dine børn for en åndelig meditation, og har spørgsmål. Så er du meget velkommen til at kontakte mig.

 

Derud over tilbyder jeg guidede gruppemeditationer på institutioner, skoler og fritidsordninger.
Dette foregår ved at børnene sidder i rundkreds på gulv eller stole. Og de derefter får et par guidede meditationer, meget lig dem på mine kommende YouTube-videoer.

Pris for en session af 40 min. er: 500,- kr. plus transport. (5,- pr km begge veje)