Vegvisir – v. Rolf Jensen

Clairvoyance

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn. Det er typisk en massebetegnelse for klarsyn, klarhørelse og klarfølelse. Det er disse ting mediet får ind fra den åndelige side.

 

Hvordan foregår en clairvoyance session?

Årsagen til du opsøger en Clairvoyant, er at du mangler svar.

Du må meget gerne have forberedt lidt spørgsmål hjemmefra. Som oftest er folk plagede af problemer med arbejde, bolig, forhold og økonomi.

Mange af mine kolleger foretrækker til en seance, at sige hvad han/hun får ind uden at blive afbrudt. Klienten må kun svare kort med Ja/Nej/Ved ikke. Det er min erfaring at klienten glemmer meget af hvad han/hun får fortalt. Navnlig hvis informationen er noget sjælen kan bruge, så tager den informationerne til sig med det samme og bearbejder dem. Derved er denne besked glemt.
Dine spørgsmål foretrækker de at du først læser op bagefter. Ofte for at vise hvor meget han/hun ramte plet. Dette mener jeg er unødvendigt, da man i mine øjne ikke opsøger et medie hvis man er i tvivl. Alle har faktisk evnerne, det er bare de færreste der har lært at lukke op og i, og læse det de vil få ind.
Jeg griber det lidt anderledes an. Jeg foretrækker at vide så lidt om dig som muligt, da det jeg ved om dig vil præge det jeg får ind. Dette vil forvirre det jeg får ind, og du får derved en mere uforstående Clairvoyance.
Jeg udleverer også en blok papir og en kuglepen, så du selv løbende kan tage notater hvis der er noget du vil vide mere om. Så dette ikke bliver glemt. Du må her også gerne starte med spørgsmål, men kort og præcist. Da jeg igen vil blive forvirret hvis jeg får for mange informationer om dig.
Du kan også løbende spørge ind til konkrete ting. Men hold det kort. Clairvoyancen sker ved at jeg presser mit ego ud af kroppen, og derved er åben for den anden side, hvor jeg primært er tilstede. Jeg kan høre dig, men det er anstrengende at lytte begge steder. Så afbryder du med længere beskeder, så er jeg nødt til at komme tilbage i kroppen. Dette vil dræne mig ret kraftigt at hoppe ind og ud, samt kan fjerne mit fokus.
Selvom der er en del spørgsmål du gerne vil have svar på, skal du være opmærksom på at der kommer et væld ind med informationer, følelser, ord og beskeder til dig. Jeg får at vide hvad der er mest vigtigt jeg giver videre. Dette kan godt godt ind og afbryde dine spørgsmål.

Denne form for Clairvoyance er i mine øjne mere givende for klienten, som jo er årsagen til jeg har valgt mit job.

Clairvoyance har intet med afdøde-kontakt at gøre, så jeg stiller ikke ind på specifikke afdøde.

Det er ikke tilladt at spørge ind til andre, så spørgsmål vedrørende venner og slægtninge må jeg ikke stille ind på.

En session varer fra 40-60 min.

Prisen for dette er 700,- kr.
Merbeløb for hjemmebehandling findes i Priser.